12/03/2020 - Corona maatregel


Beste spelers, beste ouders,

Het clubbestuur heeft zonet kennis genomen van een communiqué, uitgestuurd door de Belgische voetbalbond.

Gelet op de recente ontwikkelingen inzake het corona-virus hebben de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League in overleg met de autoriteiten en de Corona stuurgroep besloten dat alle trainingen én wedstrijden in het jeugd- en amateurvoetbal worden afgelast.

Naar aanleiding van deze beslissing, worden dus ook alle activiteiten op onze club met onmiddellijke ingang opgeschort (alle trainingen, wedstrijden en extra-sportieve activiteiten, eetfestijn, VIP dinner). Alle accomodatie, ook de kantine, blijft gesloten.

De situatie verandert momenteel van minuut tot minuut, maar deze maatregelen zijn tot nader order van toepassing tot en met 31/03/2020. Indien de situatie nog verder evolueert, zullen wij dit maximaal communiceren (zowel via ProSoccerData, de website en onze sociale media).

Het volledige persbericht kan u nalezen op de website van de KBVB: https://www.rbfa.be/nl/nieuws/update-coronavirus-covid-19

Voor meer informatie over het Corona-virus verwijzen wij naar de informatiewebsite van de overheid: https://www.info-coronavirus.be/nl/.

Met sportieve groeten,

Secretariaat, namens het voltallige KHOWM-bestuur


‹‹Terugkeren