28/10/2020 - KHOWM sluit tijdelijk de deuren


Beste spelers, speelsters,
Geachte ouders,

We hebben nog gewacht op een keerpunt, maar alle coronacijfers blijven de hoogte inschieten. Niet alleen binnen onze maatschappij, maar ook binnen onze club blijven de cijfers dramatisch. Binnen onze jongste leeftijdsgroepen, zelfs onder de 12 jaar, stellen we helaas ook positieve gevallen vast.

Na intern overleg werd unaniem de beslissing genomen om vanaf donderdag 29 oktober tot en met woensdag 11 november 2020 de deuren van de club volledig te sluiten. We kunnen het als club niet langer verantwoorden om beide sportcomplexen open te houden, zelfs niet voor onze jongste leeftijdsgroepen.

Alle activiteiten van KHOWM worden opgeschort vanaf 29/10/2020 t.e.m. 11/11/2020. Er zal geen enkele training, wedstrijd of andere activiteit plaatsvinden. Het complex wordt gedurende deze periode volledig afgesloten. Op maandag 09/11/2020 wordt de situatie intern opnieuw geëvalueerd, waar we een mogelijke doorstart zullen bespreken in functie van de situatie op dat moment.

Helaas hebben we geen glazen bol en blijven veel gestelde vragen ook voor ons erg moeilijk te beantwoorden. Het is het momenteel onmogelijk om te bepalen hoelang deze situatie zal duren.

Betreffende het lidgeld zullen we richting het einde van dit seizoen bekijken in welke mate een gepaste compensatie kan voorzien worden.
Betreffende de kledij, zowel de nog te verdelen startpakketten als de bestellingen via de webshop, deze kunnen we momenteel onmogelijk uitleveren. Beide complexen zijn momenteel gesloten. Zodra deze terug kunnen open gaan, zullen er zo veilig mogelijk opnieuw afhaalmomenten georganiseerd worden.

We zijn er ons absoluut van bewust dat deze pauzeknop induwen hard en drastisch is, maar het virus is dit helaas ook. Deze beslissing is niet fijn, maar noodzakelijk om de verdere verspreiding van het virus de kop in te drukken. We nemen onze verantwoordelijkheid in het belang van eenieder zijn gezondheid.

Het voltallige bestuur van KHOWM dankt iedereen voor het begrip. Keep it safe en tot gauw!

Het bestuur
KHO Wolvertem Merchtem


‹‹Terugkeren