Vorige wedstrijd (9/08/2020 - 16:00)
AFG
KFC Wambeek-Ternat (croky cup)


Volgende wedstrijd (13/08/2020 - 19:30)
KV Mechelen


Bekijk hier de laatste nieuwtjes
29
juli
2020
Opstart voetbal uitgesteld (UPDATE)
Volgende regelingen werden door KHOWM in overleg met de  ... 
27
juli
2020
COVID-19 regeling KHOWM
De corona-pandemie blijft ons leven beheersen. Ook wij vernemen... 
26
juli
2020
Nieuwe KT bij KHOWM
Onze technische staf zal worden versterkt met Christophe  ...

2/10/2016 - (fanion) HOWM - Sint Gillis Waas 1-0


Na een begin waar de bezoekers een licht overwicht hadden, zonder voor erg veel gevaar te kunnen zorgen, plaatsten de Wolven rond de twintigste minuut een kleine versnelling. Het begon allemaal met een vrije trap op een ideale plaats voor Bouwmeester, Rchidi haalde de bal uit de winkelhaak. Even later ging Quansah door op rechts, Bouwmeester probeert de voorzet spectaculair met een omhaal in doel te werken, maar dat lukt niet echt. Badi ging door op links, zijn schot ging recht op Rchidi. Het enige wat de bezoekers daar tegenover konden stellen was een vrije trap van Schockaert die duidelijk richting miste en een paar halve kansjes. De allerlaatste kans oor de rust was dan weer voor de thuisploeg, mooie actie van Bouwmeester op links, Rchidi hield zijn netten schoon.

Na de koffie waren de rollen omgekeerd, het waren nu de bezoekers die het beste van het spel hadden. Het begon al met laks uitverdedigen, gelukkig ging de bal voorlangs. Troonbeeckx kon vrij aanleggen, De Brouwer werkte in hoekschop. Een vrije trap van diezelfde Troonbeeckx ging maar net over. De Wolven konden enkel dreigen met een kopstoot van Meysmans die overwaaide. Schockaert ging alleen op doel af, zijn poging ging voorlangs. Het venijn zat evenwel in de staart. Eerst legde Badi terug op Vandevoorde en die scoorde zijn eerste doelpunt voor het fanionteam (1-0). En net voor affluiten werd Badi neergetrokken in de rechthoek zonder dat er een bal in de buurt was. De scheidsrechter floot terecht voor strafschop. Zoals gewoonlijk was het Bouwmeester, die die nam, ditmaal zag hij Rchidi de bal uit doel ranselen. Een misschien gevleide maar wel deugddoende zege.

HO Wolvertem-Merchtem:
De Brouwer, Wauthy, Vrancaert, Perrault (84’ Van Keer), Bouwmeester, Quansah, Jennart, Delhaye, Vandevoorde, Badi en Meysmans.


‹‹Terugkeren