Vorige wedstrijd (9/08/2020 - 16:00)
AFG
KFC Wambeek-Ternat (croky cup)


Volgende wedstrijd (13/08/2020 - 19:30)
KV Mechelen


Bekijk hier de laatste nieuwtjes
29
juli
2020
Opstart voetbal uitgesteld (UPDATE)
Volgende regelingen werden door KHOWM in overleg met de  ... 
27
juli
2020
COVID-19 regeling KHOWM
De corona-pandemie blijft ons leven beheersen. Ook wij vernemen... 
26
juli
2020
Nieuwe KT bij KHOWM
Onze technische staf zal worden versterkt met Christophe  ...

16/10/2016 - (fanion) HOWM - SC Dikkelvenne 2-6


Naast een heleboel gekwetsten moesten de Wolven deze keer ook de geschorsten Quansah en Meysmans missen. Dikkelvenne startte het sterkst en juichte zelfs na nauwelijks twee minuten, maar dat feestje ging niet door wegens voorafgaand buitenspel. Wat later dreigden de bezoekers met een afstandsschot van Bouchaala dat net naast vloog. Perrault mocht het voor de thuisploeg ook eens van ver proberen, met weinig succes. De Brouwer stond op de goede plaats bij een hard schot van Van Sprundel. Even voor het halfuur breiden de Wolven een mooie aanval in elkaar. Perrault werd op links doorgestuurd, die legde terug en Badi stond op de goede plaats om de thuisploeg op voorsprong te brengen (1-0). Even nadien dreigde Perrault opnieuw, ditmaal met minder succes. Dr Brouwer kwam goed tussenbeide op een strak schot van Pouillon. Net voor affluiten kwamen de bezoekers langszij, Van Sprundel kopte na hoekschop de 1-1 tegen de touwen.

De allereerste kans na de koffie was ook raak. De Brouwer pareerde nog een schot van Pouillon, maar in de voeten van Kissi die de bezoekers op voorsprong bracht (1-2). Lang stond die stand niet op het bord. Badi wurmde zich tussen doelman en verdediger bij een te korte terugspeelbal en werd neergetrokken. De strafschop werd feilloos binnengetrapt door Bouwmeester. De bezoekers waren even van slag, maar sloegen nadien binnen de tien minuten verschillende malen toe. Eerst kon Bouchaala uit een scherpe hoek de Dikkelvenne opnieuw voorbrengen (2-3). Daarna sloeg Pouillon tweemaal binnen de minuut toe. De thuisverdediging keek er naar en zag hem de 2-4 en 2-5 scoren. Nog was het niet gedaan, Van Sprundel dikte nog aan tot 2-6. Vlak voor tijd kreeg Badi een reuzenkans om voor een derde thuisdoelpunt te zorgen, hij trapte ver over.

HO Wolvertem-Merchtem: De Brouwer, Moreau (46’ Baudewyns), Vrancaert, Perrault (81’ Weber), Bouwmeester, Jennart, Delhaye, Vandevoorde, Wauthy, Badi en Van Keer.

Geel: Vrancaert (8’),Delhaye (76')

Doelpunten: 1-0 Badi (27’), 1-1 Van Sprundel (45’), 1-2 Bouchaala (54’), 2-2 Bouwmeester (str. 56’), 2-3 Bouchaala (69’), 2-4 Pouillon (76’), 2-5 Pouillon (77’) en 2-6 Van Sprundel (88’)


‹‹Terugkeren