Bekijk hier de laatste nieuwtjes
27
april
2021
Word jij onze nieuwe jeugdtrainer?...
Word jij onze nieuwe jeugdtrainer? neem dan contact op via tvjo@khowm.be ... 
27
maart
2021
Transfernieuws fanion UPDATE
De 20-jarige Nicolas Daels is de vierde transfer voor... 
19
maart
2021
TAKEAWAY Footrestaurant
Het Coronavirus en de bijhorende veiligheidsvoorschriften zorgden...

30/04/2017 - (fanion) HOWM - Jong Lede 2-0


HOWM en Jong Lede besloten van de laatste competitiewedstrijd een aangenaam kijkstuk te maken. Zo kwamen er ook kansen over en weer. De eerste was voor de thuisploeg, Meulewaeter had een prima redding in petto na een goede actie van de thuisploeg waarbij Baudewyns een voorzet van Quansah inkopte. Daarna was aan de overkant Nelis twee maal gevaarlijk. Eerst trapte hij van de rand van de rechthoek net over, wat later verscheen hij alleen voor doel, maar vond De Brouwer op zijn weg. Bij een volgende aanval speelde Baudewyns perfect Mpati vrij op rechts, die kende geen genade en trapte de bal in de korte hoek binnen (1-0). Ook Jong Lede trapte de bal tegen de netten, Nelis legde een bal die na een schot van Piens via de paal weerkwam binnen, maar deed dat wel uit buitenspelpositie, waardoor het feest voor de bezoekers niet doorging. Delhaye probeerde het ook eens van ver, zijn shot likte de bovenkant van de lat. Bij een volgende kans legde Nelis net iets te weinig kracht in zijn schot. Daarna ging Quansah door op links, bediende Asselberghs die naast mikte. Mpati kwam nog eens vrij oprechts, ditmaal trapte hij voorlangs. Asselberghs werd nog eens vrijgespeeld, via Meulewaeter en de deklat ging de bal in hoekschop. Piens kwam vrij voor doel, zijn schot week af op de goed gevolgde Quansah. De laatste kans voor rusten kwam op naam van Verhoeven die net over mikte.

De tweede helft was veel armer aan kansen. Het duurde tot de 70ste minuut tot er gevaar optrad voor een van de doelen. Vandevoorde zette een aantal spelers in de rechthoek in de wind, legde terug op Moreau die hoog over trapte. Elaut besloot van dichtbij op De Brouwer. Wat later zette Van Keer Moreau goed vrij en die aarzelde niet om de bordjes op 2-0 te brengen. De laatste kans was voor de afscheidnemende Bouwmeester, die trapte van ver naast.

HO Wolvertem Merchtem:
De Brouwer, Verhoeven, Baudewyns, Asselberghs (67’ Bowmeester), Quansah, Jennart, Delhaye, Vandevoorde, Wauthy (67’ Moreau), Mpati (72’ Van Keer) en Meysmans.

Gele kaart:
Baudewyns (58’).

Doelpunten:
1-0 Mpati, 2-0 Moreau


‹‹Terugkeren