Vorige wedstrijd (9/08/2020 - 16:00)
AFG
KFC Wambeek-Ternat (croky cup)


Volgende wedstrijd (13/08/2020 - 19:30)
KV Mechelen


Bekijk hier de laatste nieuwtjes
29
juli
2020
Opstart voetbal uitgesteld (UPDATE)
Volgende regelingen werden door KHOWM in overleg met de  ... 
27
juli
2020
COVID-19 regeling KHOWM
De corona-pandemie blijft ons leven beheersen. Ook wij vernemen... 
26
juli
2020
Nieuwe KT bij KHOWM
Onze technische staf zal worden versterkt met Christophe  ...

6/11/2017 - (fanion) KHOWM - Merelbeke 0-1


Door kwetsuren en schorsingen allerhande moest trainer Wielandts een jonge ploeg de wei insturen. Jennart was met zijn 33 jaar maar liefst tien jaar ouder dan de tweede oudste speler bij de thuisploeg. Ook aan de overkant stond een redelijk jonge ploeg, de oudste speler daar was 27. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en we moesten heel lang wachten voor het echt heet werd voor een van de doelen. Rivera rukte alleen op doel af, De Volder kon zijn netten schoon houden. Bij een vrije trap van Saidy kopte Elaut net over het thuisdoel en bij een hoekschop aan de overkant kopte Wauthy voorlangs. De beste kans was voor de bezoekers, de bal werd teruggelegd op Vrijens, die naar de winkelhaak mikte waar Van Gijzeghem de bal van onder de deklat in hoekschop kon verwerken. De allerlaatste kans voor de rust was dan weer voor de thuisploeg, Asselberghs kopte de voorzet van Vandevoorde voorlangs.

Na de pauze weinig verandering in het spelbeeld. Alweer duurde het heel wat tot we iets mochten noteren, een schot van Blanckaert waar Van Gijzeghem op de goede plaats stond. Aan de overkant werd Rivera de diepte ingestuurd, de bal belandde naast doel. Op voorzet van Vandevoorde kopte Gengezo voorlangs. De bezoekers hadden nog twee kansen, bij een geharrewar voor doel konden ze niet profiteren, wat later trapte Zwart op doel, Van Gijzeghem redde mooi, maar de bal viel in de voeten van Elaut, die niet aarzelde en de eindstand op 0-1 bracht. Net voor affluiten kreeg Vandevoorde nog een tweede gele kaart, waardoor hij volgende week geschorst is.

KHOWolvertem-Merchtem:
Van Gijzeghem, Gengezo, Baudewyns, Rivera, Quansah, Jennart, Vandevoorde, Wauthy, Mpati (66' Balinas), Asselberghs (67' Lapage), Van Keer.


‹‹Terugkeren