×

Accomodaties

Frans Lathouwersstadion te Wolvertem

Hoger Op Merchtem Wolvertem beschikt over een prachtige sportinfrastructuur, die uniek is in onze regio en ver daarbuiten. Sinds juli 2000 speelde K Wolvertem SC in het Frans Lathouwersstadion, dat drie grasvoetbalvelden en één synthetisch voetbalveld telt. Het heren- fanionteam en een deel van de jeugd gebruikt vanaf seizoen 2016-2017 de site in Wolvertem voor thuiswedstrijden en trainingen.

Dankzij een professionele keuken, is dit multifunctionele voetbalstadion tevens geschikt voor andere activiteiten dan voetbal. De VIP-dinners, georganiseerd naar aanleiding van bepaalde thuiswedstrijden van het eerste elftal, lokken niet alleen voetballiefhebbers maar ook fijnproevers naar ons stadion. Om een goede algemene werking te kunnen garanderen worden er jaarlijks ook een aantal eetfestijnen georganiseerd. Verder is het clubhouse ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers met onder andere aangepast toilet en lift. Er is een ruime parking vlak naast het stadion voor ruim 200 wagens.

Indien u een evenement wilt laten doorgaan in het clubhouse, contacteer ons dan via dit contactformulier.

Een impressie van het Frans Lathouwersstadion te Wolvertem kan u hier vinden.

Sportcomplex Dooren te Merchtem

In maart 2011 werd het Merchtems gemeentelijk sportcomplex Dooren officieel ingehuldigd. Tot medio 2016 had FC Merchtem 2000 haar thuisbasis in deze alom geprezen sportinfrastructuur. Sport- en andere evenementen met enkele duizenden bezoekers vonden reeds plaats op deze unieke locatie, met ruime parking.

Sinds seizoen 2016-2017 is Hoger Op Wolvertem Merchtem hoofdgebruiker van het complex, dat vier voetbalterreinen, waaronder één grasveld, twee kunstgrasvelden en één duiveltjesterrein in kunstgras (30m x 40m), moderne kleedkamers, een ruime overdekte tribune en een grote multifunctionele kantine, met keuken en zicht op alle voetbalvelden omvat. Sportcomplex Dooren zal dienst doen als het kloppend hart van het jeugdcentrum van KHOWM. Verder zijn er binnen de omheining nog een baseballveld, gebruikt door The Merchtem Cats, en een beachvolleybalveld. Buiten de uren van de vaste gebruikers kunnen Merchtemse verenigingen de sportterreinen huren. Reservatie gebeurt via de sportdienst van de gemeente Merchtem. Buiten de omheining liggen nog een verlichte Finse piste en een skatepark die iedereen kan gebruiken.

Een impressie van het Sportcomplex Dooren te Merchtem kan u hier vinden.

©2024 K.Hoger op Wolvertem Merchtem - Alle rechten voorbehouden - Privacy en cookie beleid
Webdesign Siteffect